Städar-dag!

Jupp idag är de en sån där MÅSTE-dag ;) hahaha.. Men men man har ju haft lite projekt denna veckan så man har ju inte haft tid till att städa "ordentligt".. Men nu är de gjort och jag är riktigt nöjd... Mini monster var med och hjälpte till som vanligt ;) BUSUNGE!

Var en sväng hos svärmor igår efter dagis och de var skönt att göra något annat än att bara svischa-runt som man gjort hela veckan ;) Men däremot så vart jag och sambon i "luven" på varandra igår :( Han hade en dålig dag och jag tyckte han tog ut de på mig och sin mor så jag stampa ner foten och han fick ut och ta en "paus" (alltså göra något annat tills han var på lite bättre humör!)

Haha fast har hört av flera att jag kanske oxå skulle behövt göra en "paus" och ta mig en funderare ;) GNÄLLTANT! ;) hahaha eller till och med HÄXAN GNÄLLTANT ;) jaja jag vet inte vad de är med mig! Kanske vill jag reda ut saker som stört mig länge eller så är de dom där gravid-jag-är-rädd-hormonerna som kikkar igång :P

Man Aldrig vet :D

Är iaf väldigt nöjd med mina insatser denna veckan och notering till mig själv: TA DIG I KRAGEN TIDIGARE NÄSTA GÅNG.... LAAAATMASK!!!

:D jaja självironin är på topp idag känner jag ;) Hahahaha.. Fast jag behöver de annars kommer jag ingenstans...

Så vad har jag då klarat denna veckan??

1. Förnyat Körkortstillståndet!
2. Köpt nya linser/glasögon (bra att se ordentligt om man ska köra bil)
3. Fixat utbildning och ev. arbete
4. Ordnat skulderna
5. Fixat ihop BB-väskan
6. Fixat nya strumpor till Mini MOnster ;)
7. Ordnat en "hyfsad" ekonomi
8. Betalat alla räkningar och skulder
9. Ordnat nytt bankkonto
10. Städat ;)
11. Vart på BVC och gett mini monster 18 månaders sprutan
12. Vart på MVC och känt på bebis nr 2 ;)
13. Fixat järntillskott ;)
14. Vart grymt sugen på semla men motstått ;) (största kampen någonsin hihi)

Ja de var väl de jag har occuperat mig med denna veckan.. haha allt räknas ju och vem vet nästa vecka ska jag se om jag kanske kan hinna mer ;) och större grejer ;)
Kan bli mitt nya motto: Du är inte bättre än förra veckan och om du är de, Bevisa de ;)!!!! mohahaha!

Ha de bästigast alla ni knäpposar där ute ;) // Malinsky!

Sista dagen på dagis! :(

Usch vad tråkigt de känns men de är lille mans sista dag på dagis och för att vara ärlig så VILL inte jag heller att de ska ta slut! :( Bättre dagis och bemötande får man leta efter :(

Visst att de har varit jobbigt och struligt med en del grejer men de är såna där typiska "malin"-grejer som JAG kunde haft bättre koll på osv.

Men men idag är iaf sista dagen för sen är ju jag ändå hemma med bebis nr 2 och då känns de så elakt om jag ska skicka i väg mini monster när syskonet får stanna hemma..:( fast de kanske hade vart bra de med.. då hade han iaf haft lite vänner att leka med under dagarna.. Jaja de finns ju öppna förskolan som vi kan gå på om de krisar sig allt för mycket ;)

Sen så ska ju monster få gå på dagis på onsjö (om inte de ändrar sig och vi måste flytta!) Då får han ju kompisar där och dom följer ju med hela "skolgången" sen och de är ju bättre känns de som...

Undrar om han kommer sakna dom på dagiset som han är nu på???
Har även suttit och funderat på om jag ska komma med någon blomma eller nått till dom som tagit handom mini monster sååå länge nu??! Bara för att visa hur mycket eller ja hur jag har uppskattat att dom tagit handom min son så exemplariskt!

Som sagt kommer verkligen sakna dom!
//malinsky! :(

Blivande CNC-operatör??

Japp jag och min jobbcoach satt och diskuterade de igår på vårt möte och vi kom överrens om att vi båda gillade den idèn på att jag skulle ta en utbildning nu i höst eller nästa vår! ;)
Jag menar de finns bra framtids utsikter och inte många tjejer som arbetar inom de området.. (inte vad jag vet iaf!) Vore ballt om man kunde vara en utav dom tjejerna som vågar satsa och kanske få ett välbetalt och bra jobb framöver ;)

Jag har iaf gjort en intresse anmälan till Lernia om att jag gärna är villig att gå den utbildningen om de går typ nu i höst eller våren 2012?! :D

Fick även lite inkomster idag :D wooohooo ;) Känns som om de håller på att lätta lite för oss igen men jag ska inte ropa hej än :P (vet hur de funkar!)

Så nu ska jag ringa skuldbolaget och ordna de sista med dom sista skulderna och sen.. FRIIII SOM EN FÅGEL... tralalalala!!! ;)

Så håll tummar och tår och lillfötter för att jag får plugga och bli "vuxen" och för allt annat givetvis.. all lycka behövs ;)
Ha en fin dag! de ska jag! // MAlinsky!

Dagis och fullspäckat schema!

Ja denna veckan är de sista veckan med dagis för mini monster! Sen så får han vara hemma med tråkiga gamla mamma ;) hehehe.. Nää då de blir nog lika mycket fart och fläkt ändå ;) Om inte annat kan vi ju underhålla oss med att hemsöka mor- och farföräldrarna om dom är hemma ;)

Han var iaf inte nöjd alls idag med att bli lämnad på dagis men jag var ju illa tvungen kändes de som.. dels för att han ska få lite stimulans och dels för att jag ska till den där nedrans jobbcoachen och göra avslut! Jag har faktiskt undrat varför jag blivit tilldelad och tagit upp tiden för en jobbcoach när jag ändå inte kan "riktigt" arbeta på ett år till! (jag kan ju iofs extra arbeta på kvällar och helger men de räknar jag inte med på iaf fyra-fem månader framöver)

Jaja de får bli som de blir! Jag ska iaf dit idag och träffa min jobbcoach som har hjälpt mig lite det senaste och de är jag tacksam för!

Får ju sätta mig ner nu och leta efter arbeten och/eller utbildningar redan nu så jag har de klart tills nästa "arbetstillfälle" Funderar på att utbilda mig till CNC-operatör eller svetsare ;) hehehe bara för att vara motvals kärring ;) Men man får väl se vad man kan hitta i utbildnings väg! helst vill jag ju arbeta med en gång sen och tjäna in "egna" pengar!

Men som sagt jag får se vad som finns och vad de kan behövas för "folk"!
Arbeta ska jag iaf göra så fort jag får chansen igen! SÅÅÅÅ boring att bara gå hemma och skrota :P
//malinsky!

Karantän och bortglömd?

Ja vi har typ suttit lite i karantän denna helgen pga av magsjuka! *urkans*
Var grymt rastlösa i fredags och lördags... Speciellt mini monster och sambon var rastlösa!
Så vi åkte en sväng till Överby och sen tänkte vi åka till min far men han var inte hemma och min mobil är kapput :( *morr*

På vägen hem igen ifrån min far så möter jag honom i bilen med min bror och jag vet inte om de beror på gravidhormoner eller vad de var men jag började stor gråta och blev skit sur och besviken! Jag kände mig grymt bortglömd och övergiven :( (mna resonerar vääääldigt konstigt när man är gravid ibland!) Jag menar till min fars försvar så: Han visste ju INTE att vi skulle dyka upp och sen att han inte hälsa i bilen när vi mötte honom är förståeligt de med! Jag menar jag "ser" inte alla jag heller när jag är ute i trafiken!

Men till mitt försvar: Jag känner mig lite åtsidosatt! Jag menar så fort man är där uppe så hör man bara om pappas sambos dotterdotter och vad HON kan och INTE eller om dottersonen! :( lite tråkigt! JOAKIM då???? Han är ju ändå pappas "riktiga" barnbarn!!! :( Pappa har även lovat hur många gånger som helst att han ska bättra sig med att hälsa på oftare nu när vi ändå bor "på vägen hemåt"! MEn icke, och iså fall är han mest hos min bror! :( Återigen TRÅÅÅKIGT!

Jag vet att jag kanske inte är den roligaste eller mest inspirerande människan att umgås med ibland, men jag kan inte hindra mig från att undra VAD jag gjort för fel ibland?
Guuuud vad jag klagar!! hahaha.. Inte meningen att jag ska låta som en klago kärring men jag ser de nu att jag tyvärr gör detta ;)

Men men jag lovade ju att jag skulle vara ärlig och att jag hellre skulle göra mig av med mina tankar istället för att begrava mig i dåliga "känslor".. Så ni som läser ta de som vi vill tolka de själva! ;)
Jag älskar min far och skulle på något knäppt sätt inte klara mig utan hans tokigheter men de är väl så med alla föräldrar.. dom driver en till vansinne, precis som "vi" ungar driver dom till vansinne ;)

Som sagt gravid hormoner som håller på att släppa kroppen och allt sånt där tokigt som de står om i alla "läroböcker" om kroppen! hahaha..

De försvinner väl snart hoppas jag! ;) //Malinsky!

Magsjuk och klassfest!

UUUHHH! Igår var de ingen rolig kväll/natt :P Kände att magen bara vände sig :P *urk* gillar verkligen inte att spy :P
Jaja idag mår jag bättre, fast jag har lite dåligt samvete oxå, för vi var hos en kompis på onsdagen och hennes små pojkar.. dels för att HON fyllde 30 (!) och sen för att hon nyss fått världens underbaraste son ;) Skit söt verkligen ;)

Hoppas jag inte smittade dom med den här skiten :( *nedrans*

Jaja hur som haver.. idag mår jag mycket bättre och kan iaf äta som normalt folk men däremot så var sambon uppe och hade spy-promenad i natt :P *bläää*

Hoppas vi slipper mer skit nu!

Fick klassfest/återträff inbjudan idag oxå med posten! Jisses har de redan gått tio år sen man gick ur nian???? :S
Har lite funderingar på om man ska gå eller inte :P Jag var ju inte direkt den mest populära i klassen.. (mobbad!)
Fast samtidigt skulle de vart kul och se om man kanske har förändrats och om alla är sig lika? Även om man typ sett hälften redan via facebook ;)

Hmm jaja jag har ju ett tag till att fundera på hur jag ska göra.. Kraschar ju lite med barn nr två :( eller ja på sätt och vis iaf! Om jag verkligen får barn nr 2 den tredje mars så är de ju en månad kvar till klass återträffen.. Så då kanske man kan hänga med lite iaf :P

Men som sagt! Åter uppleva hemska mobbnings minnen är inte riktigt vad jag orkar känns de som.. Jag ville ju ha en posetiv start på detta året :P jaja jag får väl se!

kan ju bli en "perfect payback!" ;) // Malinsky!

Arbetsolycka och humörsvängningar!!

Igår fick jag nått riktigt bryt när sambon kom hem.. Jag var så förbannad och arg (fråga mig inte på vad?) Jag stod och hoppade av ilska och jag kände mig rätt dum ett tag! Fick samtidigt en känsla av att bebisen är en pojke.. därav mina aggressioner igår :P Men men jag vet inget!!

Gubben vart lite tagen igår när han kom hem och han skrämde mig på förmiddagen.. Han ringde nämligen och sa att han och arbetskamraten var ute och körde runt och något om NÄL (hör inte såå bra i min telefon) *panik* Vad gör ni/du på Näl tänkte jag!
Men de visade sig att min sambo var den som hade klarat sig men hans arbetskamrat lite längre bort på "linan" hade inte klarat sig lika bra! :(

Två benbrott och massa vävnads skador står de idag i lokal tidningen :( Stackars sate!! Sambon sa de att de vrålet som han hörde då benet klämdes... de var som att ta fjorton gravida kvinnor vid en förlossning plus att de lät som en halv gorilla som vråla i bakgrunden! :( Sambon har haft riktiga mardrömmar i natt! Han erkänner nog inte de själv men jag hörde de på honom!

Måste vara hemskt att se en kompis/arbetskamrat bli klämd så!! *uuuh*

Har inte hört något mer om denna killen men han verkar må ganska bra idag men han ligger ju på intensiven i Uddevalla fatta jag det som... Och han lär ju inte kunna jobba på ett tag nu :(

Urk!

Idag så gick jag och mini monster in till stan för mini monster är hemma pga magsjuka och vääääääldigt rastlös och jag tänkte att en liten promenad i de friska borde inte vara så farligt :P
De gjorde ungen gött men mina höfter är nu kaputt :P F********N!
Fick ta bussen hem.. känner de även nu när jag bara sitter här att de inte är härligt alls i bäckenet! :S
Fick iaf hämtat en sån där gratis prov på havandeskapsolja som jag tänkte pröva om en stund!! :D

Sonen somna så fort vi kom hem och han har nu inte längre problem med spyorna utan med diarrén :P *urk*
ÄÄÄÄÄÄckligt!! Men men man får försöka vara stark så man inte skrämmer upp honom :(

Nä slappar tid på soffan gäller nu! ;) ha de! //Malinsky!

Helgen börjar kladdigt!

TYPISKT!
Vår son har fått magsjuka (tror vi) :P Började i fredags när vi skulle bjuda sambons ena bror på "fredagsmys" :P TYPISKT!

De kom som en överraskning och i en fet stråle ut på soffan och golvet :P *urk* Fick själv hålla emot en kväljning :P
Ringde sjukvårdsupplysningen för när de kommer till "inre" sjukdommar så är jag skrajjsen-allan!! :(
Dom gav mig ett recept på en enkel vätskeersättning som jag skulle ge var femte minut och son sonen vägrade ta :P
*suck*

Hur som haver så somnade sonen och sov som en stock hela natten (nästan iaf, men bättre än annars) På lördags morgonen vakna han och var SUPER hungrig och törstig :( *stackare*

Han drack nog 2 dl vatten i ett svep och åt lite smörgås och annat "pill" Var skit nervös att de skulle komma en kaskad-spya igen men han verkade klara av de och han var som vanligt igen... *pust*

MEEEEEN igår så kom de igen... Då blev jag riktigt skärrad och ringde mor och fråga om hon vart med om en sån där grej.. Fick stora paniken när hon sa att hon aldrig vart med om de och att hon aldrig hört om något sånt :(
Ringde sjukvårdsupplysningen igen och skrämde upp sambon rejält! :( *panik*

Jag trodde verkligen att sonen fått något livhotande eller annat skrämmande :(
Men hon sa bara på sjukvårdsupplysningen att: "Detta är väldigt vanligt och att man skulle ha is i magen och ge mer vätskeersättning eller annan dryck!"

Hmm lätt för henne att säga när man har super panik och sambon likaså... :(
Men men idag äter sonen igen (eller ja han har fått en flaska havre välling, mildare för magen!) *peppar peppar*
Just nu försöker han sova lite då han inte sov så himla bra i natt! :(

Får väl se om de blir bättre idag eller om de upprepas! :( *suck*
//Malinsky! Tillfällig spy-mama! ;)

Så duktig liten kille...

Jag har verkligen blivit välsignad med två änglar!
Gubben var duktig igår och min son gjorde mig så stolt! Fråga mig inte hur dom gör de men dom sätter sina spår dom små skitarna ;) hihi....

Hoppas bebis nr två oxå kommer bli en lite duktig ängel som klarar de mesta! Nu är de bara 48 dagar kvar tills jag får se vem "spökdjuret" är som lever inne i min mage ;)

Någon som verkar väldigt uppspelt och glad över detta är nog "gubben" :D hahaha Inte för att jag klagar men han har nog bättre koll på MVC besök och annat som händer med min kropp än jag ;)

Skönt att någon har lite koll på vad man går igenom ;) hehehehe... Verkar ju inte vara så många annars som bryr sig känns de som.. Fast dom säger ju de på Barnavårdcentralen och MVC att andra barnet är inte lika "häftigt" som första... Det kan jag ju förstå oxå för jag menar första gången är ändå första gången ;)

Tillbaka till mitt lilla monster och kärlek! I går var dom små klippor och jag undrar vad jag hade gjort utan dom???
Blev så stolt över mini monster då dom på dagis sa de jag undrar länge om... Han har kommit i en ny fas i livet! (vilket han visar med väldiga känslor och babbel) Kändes så gott att få de bekräftat av någon!

Jag menar jag ser honom varje dag jag vet ju att jag inte reagerar lika mkt på förändringar och utvecklingar hos min son som andra ser de... Och jag blev så glad av att se att min lille kille (som nu verkar skena iväg i storlek) utvecklas som han ska och att allt är precis som de ska vara för en 18 månaders bebis (?)

Såå glad för de lilla jag har.. Önskar bara jag kunde göra mer för dom just nu! // Malinsky

Ensam idag!

Buhu idag är jag ensam hemma... Mini monster går på dagis denna månaden och sen får han vara hemma med mig och bebis!

Så jag tycker han kan få vara på dagis denna månaden! Även om jag blir drabbad och ensam :( jajaja man får väl göra de bästa av situationen och göra någon nytta under den tiden man är "barnfri" ;)

Gick faktiskt till dagis idag med en klump och känsla av att son skulle bli totalt tokig när jag lämnade honom på dagis! Men han blev inte värre än vanligt! Lite tårar och sen hade han glömt mig ;)
Men JAG däremot blev total deprimerad :(

Jag bara gick runt och tänkte (medans jag vänta på bussen hem) på vad jag skulle göra nu och vad tomt de skulle bli hemma :(

Men men jag får inte köra fast nu! Bara forsätta och greja! Jag menar de jag gör nu på "fritiden" ger ju resultat tillbaka till mig och mannenfis senare :D Och de är ju bättre! Fast jag skulle inte sagt nej till en liten mannenfis kram just nu ;)

//Malinsky!

Ansträngande...

Igår hade jag en rolig dag med lilla syster och mini monster! Fast lilla syster var mest uppe hos grannen/hyresvärden för hans flickor var oxå hemma igår! Kul att hon har några "jämnåriga" här att leka med.. Hehehe...

Jag och mini man gjorde de vi brukade göra fast på något sätt hade jag lite extra energi igår då syster oxå var med! Vi var ute och greja.. och vi..(ehum JAG städade lite) sen så lagade vi lunch och även mellanmål (de är jag kass på)

När syster åkte hem så verkade hon nöjd och glad iaf! (man vet aldrig säkert med henne ibland!) ;)
På kvällen sen så straffade synden för allt "gott" jag hade gjort på dagen med barnen! :(

Jag fick så nedrans ont i höfter och leder och magen var nästan konstant hård! *URK*
De var så illa så jag har knappt sovit en blund i natt! För hur ska man kunna sova om man inte får ligga på höfterna för då gör de ont! Och man kan inte ligga på mage (dööööh!!!) Rygg är lönlöst! Har aldrig kunnat sova på rygg och nu blir man dessutom vimmelkantig om man ligger på rygg :P
(de är pga att bebis trycker på pulsådern och blodet inte kommer upp i huvudet igen!)

Hahaha så vilken underbar natt de varit!
Fast de var jätte roligt igår! :D Får se om jag kan ta mig i kragen idag med och gå ut och göra något aktivt med son!
Just nu sover han och jag hinner "leta" lite framtida jobb :D

Så nu blir de att leta! Så tjingeling så länge! // Malinsky!

Rock bottom!

Ja där var jag (hmm rättelse: ÄR jag!) Jag insåg det själv efter ett par månader (helt ok att kalla mig trög!!)

Japp jag har ÄNTLIGEN kommit på varför vår familj har de så "crappy" som vi har de! Allt vilar på mig! ALLVARLIGT! De kanske låter lite hårt men DE är verkligen mitt fel denna gången! (hmm rättelse igen: ALLA gånger!)
Hade jag bara haft lite mer "go" och motivation (vilket jag tycker att jkag borde haft!) så hade jag skaffat de där ströjobbet innan denna graviditeten! Men ack nej!!

Så funkar inte MOI! Eller iaf så gjorde jag inte de! Nu har jag haft ett par dagar att rannsaka mig själv och vad jag egentligen utsatt min familj för de senaste halvåret och jag känner att jag MÅSTE ta mig hårt och bestämt i kragen!!

Haha Jag känner att jag även vill ha lite sympati men sen samtidigt så känner jag att detta var rätt åt mig! Kunde blivit värre om jag granskar det närmare! Men men som tur är så har jag och håller jag nu på att ordnar upp de hela för mig! FÖR min familj!

Så där nu har jag vart ärlig så de skriker om de! Jag ska försöka skriva mer om detta "kämpar-året" Då jag själv vill ha ngt att referera till senare i livet då jag har lust att "ge upp"...

Så se detta inlägg som ett lyft och ett sanningens ord! (nu kanske inte så många tittar ner på mig och tycker jag är så dum) hehehe eller så blev de bara värre! Huvudsaken är att jag är ärlig och att NI som läser vet vem jag är och hur de egentligen står till ibland ;) hehehe Men men jag är lite knäpp så förvänta er inte så mkt ;)

//Malinsky!!

RSS 2.0