Glad Midsommar!

Ja vad betyder egentligen de uttrycket?? Jag menara!! Ingen verkar glad på midsommar ändå.. antingen klagar man på vädret eller så är man missnöjd med något annat!! Fast vi svenskar är lite "missnöjda" med de mesta tycker jag!!

Inte konstigt att vi blir kallade för "de petiga folket!!" hehehe jaja tur man e halv belgisk/fransk då ;) hahaha

Idag tycker jag att man ska komma ihåg varför man vill fira denna dagen och fira den på sitt egna speciella sätt.. Jag menar! Några av mina vänner kommer ha denna dagen som minnes/sorgen- dag!! (Michael Jackson 25/6 R.I.P) och jag menar de.. RESPEKTERA de då ni andra!!

Jag menar  Ni andra kanske har en "sorgen" dag någon annan "GLAD" dag/högtid!!
Man ska vara glad idag för att vi är dom vi är och att vi orkar med de som ständigt ändras runt oss..

Jag ska ha en Trevlig midsommar med dom jag älskar mest här i världen! på ett eller annat sätt!
Jag älskar sommaren och jag tänker hedra denna dagen som ursprungligen kommer ifrån de rester då vi var vikingar/hedningar! ;) de ni!!!

Så dra fram lite viking/hedning ur ditt inre och njuuuut av denna högtid...
Man lever bara en gång och man ska göra de med stil ;)

// Malinsky!!

Kan SJÄLV!!!!

Jisses.. tiden går verkligen fort när man gör annat!!
Snart är det ett år sen lilleman födde och idag satt jag och tänkte på alla stora framsteg han gjort sen han föddes! De är inte lätt att vara småbarn/baby! Men tänk vilket driv och livsvilja dom har.. om bara en annan hade haft hälften av de i vissa perioder! Jösses...

Nä nu blir de planering av STOOOOR kalas.. Här ska firas.. kanske mest för vår egna skull men ändå.. mannenfis gillar nog allt kalasande ändå ;)

Man försöker göra så mkt för dom små liven och de kan ju även de bli för mkt.. men man gör de ändå.. JAG gör de ändå.. vill ju ge de bästa i livet för min son.. (utan att skämma bort honom allt för mkt)

Ibland kan jag inte låta bli att tänka på hur min mor och far fortfarande ser mig?! Är jag fortfarande 1 år eller 10 år i deras "syn"??? Eller ser dom nu att jag verkligen vuxit upp till en någorlunda kvinna som nu själv fått barn och själv måste gå igenom allt vad livet slänger på henne??

Växer man någonsin upp i sina föräldrars "syn"?? Blir man någonsin vuxen?

Jag känner mig ibland som om jag är en kvinnlig version av Peter Pan! Har fått en del frågor och svar som gjort att mitt "vuxen-ego" slagit slint och man blir nertittad från "vuxen-persperktiv"

När ska jag bLi vuxen?? JAG VILL VARA VUXEN!!


Presentkort och spöregn!

Ja det är de som kantat vår helg... Jippie ;) Jag fick iofs skämma bort mig lite med mitt nagelförlängnings presentkort :D Hehehe de är lite ovanligt men jag börjar lära mg att skriva med lösnaglar... (dom blev lite långa) så nu käner jag mig ûber feminin.. en ovanlig känsla för mig ;)

Hehehe...
Har börjat ladda inför födelsedags kalaset som kommer vara den 4 juli ;) då får alla komma.. sen blir de givetvis lite kalas på själva dagen han fyller.. men vi vill inte ha för mkt stojj och stök då för sambon ska ju jobba dagen efter!

Så därför blir de kalas på söndagen den 4 juli ist :D bra va?? ;)
Annars finns de inte mkt mer att rapporter ;)

Fick en napp ifrån MAM idag! guuuud va dom e gulliga där! Stooor bamse jätte kram borde dom få ;)
fast jag tror min son är lite förstor för napen dom skicka (0-6 mån står de på den)
Men jätte gulligt ändå :D

massa kramar ifrån mig! // malinsky!

Dagisplats och mild panik...

Hurra.. fick reda på att vi fått dagisplats på de ställe där vi sökte.. skeeeet skôj :D Men nu fick jag lite mild panik på detta oxå då :P Nu gäller de att vara aktiv(are) i jobbsökandet :P

Jag vill ju kunna bidra till "stacken" :P Så jag gick ut och kolla på svenskafrisörskolans hemsida igen... DEEEE sket sig ganska stort :( 125.000:- ska dom ha för att jag ska gå där EN termin och sen gå som lärling i en salong i 2½ år :P Jag blir tokig :(

Funderade på att utbilda mig till nagelteknolog oxå.. (de är ju så jäklans populärt) men vad kostar de då??
Jag kan ju inte finansiera ngt.. inte ta lån heller.. (men det är pga min egna dumhet!)

Så jag får väl gå och knega på ett "vanligt" jobb :P Bara jag får en ansenlig lön jämnfört med de skit dom kastar efter mig nu :(

De ska bli skönt faktsikt att få komma ut och göra ngt istället för att bara sitta hemma och se rolig ut... INTE för att jag inte har njutit av dom här månaderna med Jockemannen.. Han är min pärla, prins och guldklimp här i livet! :D

Så of I´ll go to find some jobs ;) /// Malinsky!

Stel men frisk!

Idag är jag stel som en gnu på stolpben :P uuuuh! Men jag mår bättre och faaan va gött jag sov i natt ;) Nästan så man hade lust att sova lite till.. Hoppas de händer ngt nu när man ska försöka vara hälsosam :P

Tråkigaste är att man har ju inte råd på dom fjuttiga "mammapengarna" man får att gå på GYM och liknande :P men men man får ta till sånt man har hemma.. fast!  Jag skulle nog vilja ha ett par hantlar.. Inte ngt med typ de tyngsta på bara lite motstånd ;)

Så i tisdags: magträning!
onsdags: TVÅ promenader ;) à 30 min
Idag: rumpträning ;) hahahaha

Ja de är fullspäckat :P så här ska man nu hålla på ett tag för att bli "frisk" igen :P Tänka på vad man stoppar i truten och att INTE äta mellan tiderna :P Jaaa de får bli så :P Imorses åt jag en smörgås med massa grönsaker på och en liten skinkbite på ;) och två ägg ;) Jockeman åt oxå de som fanns framme :D

Tomat var jätte gott men lite segt med bara fem tänder :P
Ägg var oxå en ganska klar hit ;) så han får nog mkt bra utav att jag tänker på vad jag äter och stoppar i mig ;)
Han har inte klagat än iaf ;)

Får se vad man kan laga till lunch?! hmmm kanske kalori snål/stark tomat soppa?? :d de börjar arta sig ;)

// Malinsky!

Flat-Belly diet!

Hahaha man kan ju alltid försöka ;)
Men de komer nog bli ganska svårt :P

Jag ska ju bara äta typ 400kcal/måltid 3ggr/dag + ett mellanmål! Man ska även undvika enkelomättade fetter, mättade fetter och transfetter.. uuuuh de bli mkt att hålla reda på :P Sen ska man UNDVIKA kaffe, te, alkohol och salt!

Så de blir typ bara olivolja och sånt.. ;) hehehe
Men nu ska jag ta mig fan försöka iaf! Har satt en mål vikt och räknar på att jag BÖR tappa 32 kilo innan jag är nöjd.. men whata heck kommer vara nöjd om de ens funkar ;)

Så nu kör vi ;) Sambon är med och stöttar och hejar på... :D Jockeman gillar våra promenader och jag njuter av att ÄNTLIGEN ha en BRA ursäkt för att komma ut varje dag! (eller iaf träna)

Känns som en käftsmäll men man få ta "smällarna" med de bra.. jag kommer leva längre och vara mer sund efter detta! Jockeman kanske kan få lära sig lite mer och han får även bra mat! (inte för att den är dålig nu men...)

Ja detta kommer bli en helomvändning! Men jag ser fram emot den.. Ska ta lite hjälp av något bantnings preparat i början för att få en "jump-start".. men sen är de enbart "rätt" mat och motion... ;)

Wish me luck! // malinsky!

ÅÅÅH!

Jag blir så F****ING trött! När de väl börjar ordna sig med allt annat så ska givetvis ngt annat gå åt HELT VETE och halvt havre... grrrr! Jag blir så jäkla less på att leva ibland ( NEJ jag ska inte at livet av mig!!) men ibland har man bra lust.. men de är bara att ta den fega vägen ur en situation och jag vill inte vara den fege jäveln :P

Nää de blir sten hårt arbete framöver och så kommer de bli tills jag kommit ner i mina "rätta banor och tänk" igen! Orkar inte med sånt här!

Jag har annat att tänka på.. typ jobb arbete och ekonomi och dagisplats och jaaa.. uuuuuh tvi vale för den hin håle som är efter mig!!! GRRRR! Jag giva dig på moppo....

Nee så nu ska jag iväg och greja.. Få ordning på kaoset som närmar sig med en fart som ej går att beskriva.. som ej går att hindra... Meet your maker... för nu ska jag rocka!!!


RSS 2.0