20% lungkapacitet...

In my ass att min lung kapacitet är så mycket högre nu än innan man är gravid.. Fan stonkar och stönar som fjorton man efter ett maraton bara av att gå upp och ner i trappen och hämta mini monster :P

20% ökning.. fan heller känns ju mer som en 20% minskning :P Blir ju inte bättre utav att man varit/är bom-tät i näsan sen igår eftermiddag :P Bara ena näsborren oxå.. grymt störande!

Idag blir de nog lite bus ute om kylan tillåter oss till de.. Lille monster är rastlös tror jag :P Sen blir de nog till att göra iordning griljeringen på skinkan.. ÅÅÅÅH vad jag längtar efter att sätta tänderna i den  *mmmmm* :D

Funderar på om jag kan hitta på något mer "julpyssel" till mig och mini monster! Kanske kan göra egna, hemmagjorda julklappar :D men vad??!

Nä nu ska jag sätta mig ner och slåss med alla försäkrings kasse papper som måste ordnas innan bebis kommer :P
*suck!*

Ha de gott i vinterlandskapet ;) // Malinsky!

Konstiga drömmar!

Jag har haft så konstiga drömmar... Jag förstår inte varför sånt ska komma upp igen :P
Jag drömmer om en del av mina livs misstag jag gjort INNAN jag mötte sambon.. Är det kanske nått jag måste drömma för att kunna lägga det bakom mig??

Har ibland såna skuldkänslor när jag vaknar på morgonen.. Inte för att de är något som sambon inte vet om men jag tycker det ändå är pinsamt att tex drömma om ett ex som kommer och ber om att få mig "tillbaka" och sen vakna brevid sambon..

Jag vet ju vad jag vill och jag har redan sagt JA till att tillbringa livet ihop med sambon.. Kanske är de därför jag drömmer om en del ex?? För att jag ska gifta mig?! Kanske är de för att få ett "avslut" ??
Hmm ja du!

Kanske är de gravid hormoner.. en del säger ju att man får så sjuka drömmar då!
Jag älskar verkligen "min knölgös" och vill inte vara med någon annan.. Så varför måste jag då drömma att jag är med någon annan iaf??! HATAR DET!!!

Jag älskar min sambo och jag älskar våra barn! Men som sagt de kanske bara är något som jag får "gå igenom" för att klara av framtida situationer... eller finns de något annat underliggande?! typ att jag måste rannsaka mig själv?? Hmmm de blir att drömtyda och kolla!! ;)

Tur att man vaknar upp brevid världens finaste "Make" och son och vet att man är "säker"... JAG kommer att få gifta mig med mannen jag älskar och anser är "den rätte" och om inte de funkar så har jag ju fortfarande VÅR son plus ofödde bebis.. ;) hihi...
//Malinsky! <3

Hemska tanke...

Hade en sån hemsk tanke igår pga en hetsig diskussion mellan mig och sambon.. Tänk om jag kommer hata mitt ofödda barn pga all den skit vi gått igenom nu???!

Vilken panik jag fick! Har legat hela natten och bara funderat på hur i helvete jag ska lösa de? Hur jag ska kunna undvika en så kallad förlossnings deprission?!

jag tänkte även på alla som de kan kunna komma att skada och vad jag kan förlora på de...
Men vad ska jag då göra?

Ibland känner jag ju ett visst agg emot att vara gravid och att inte kunna jobba! Ska jag ha dåligt samvete eller ska gubben ha de för att han sitter och pikar mig om de varenda vecka?!

jag kan säga att vi nog båda bär ansvaret.. Jag menar vi gjorde ju ändå barnet ihop och vi visste ju så att säga vad vi gav oss in på.. men ibland känns de så himla orättvist!!

varför kan inte jag få vårdnads bidrag iaf?! Kommunen säger att de bidraget "inte finns" men jag har hört en del som får eller har fått de! Så varför får inte jag söka de då?

hade underlättat en hel del!
Jaja de är inte sååå långt kvar nu! På julafton så är de bara (BARA) tio veckor kvar! Sen får vi väl se om min skräck blir sann eller om de ordnar sig på något sätt!

//Malinsky!


Jag önskar mig....

Jag önskar mig en sotare och massor.. helst tonvis med torr ved och en super trevlig jul!
Kan man begära mer?? Eller jag kanske begär för mycket??

Kallt som en samisk vodka har vi de oxå! Vi fryser men vi har inte fryst!
AAAhhh..

Köra el-elementen vill vi ju inte göra heller då de kosta maaaassor!!! Men något måste vi ju ha då jag inte vill att min son ska dö av lunginflammation eller nått annat hemskt!

Hehehe ibland blir jag nästan full i skratt av all "otur" som förföljer mig (och min familj) Att de kan gå så mycket så pip-svängen samtidigt?!

Jaja jag får väl ta mitt ansvar och säga att de är ju delvis mitt fel! Hade jag haft ett ordentlig arbete att gå till om dagarna och inte blivit gravid just nu så kanske de hade vart lättare! Men men de är ju jag i ett nötskal!! hahaha...

Jag längtar till sjag kan arbeta igen och att jag kanske kan gå på julbord nästa jul och supa huvudet av mig.. hahaha nääää skojar bara! Men målet är att få ett ordentlig arbete och att kunna försrja mig och min familj med de bästa eller näst bästa iaf!

2011 here I come!! ;)
//malinsky!

Brandkåren och magsjuka(?)

Jaha idag har de varit dramatik...
Trodde de skulle bli en vanlig lugn lördag...men ikke.. :P
Satt på datorn och radera skräppost på mejlen då gubben tyckte att de rök konstigt ifrån skorstenen.. Poff hörde man och gubben som skrek: UT UR HUSET!!

På mindre än fem minuter så var jag ute i snön med en halvsovande unge och halv påklädd själv! Hyresvärden kom ner och sa att jag fick gå upp till hans hus så jag och sonen inte frös ihjäl..

Brandkåren kom men eftersom vi reagerat så fort så sa dom att de redan var släckt och den värsta faran var över.. *puh*

Men vilken panik man får.. vilka tankar man hinner tänka och göra!!

Efter all kalabalik så åkte vi med min mor hem och jag och sonen fick lite annat att tänka på.. :D Men däremot så tror vi att halvsyster fått magsjuka.. så dramatiken är väl inte riktigt över än.. ¨år väl se vad vi får med hem nu då ;)

Ärligt talat så tar jag hellre magsjuka än skorstens brand vilken dag som helst!
//malinsky!

Världens finaste son!

Fick ett ryck igår och tänkte på hur bra jag har de med min son! Min underbara lilla Joakim ;)
Fast vi kunde ju haft de bättre om jag inte hade vart så duktig och blivit gravid innan jag säkrade våran "framtida inkomst" :( Gaaaah!!

Wtf tänkte jag på?? Fast samtidigt vill jag inget hellre än att ha mitt lilla "spökdjur" men ibland undrar jag varför näsan inte räcker längre på mig själv??!

Jaja jag får ut idag och se om jag kan kanske få nått! Eller så får jag pantsätta min mobil! Bara inte mini monster blir lidande :( Då står jag inte ut med mig själv :(

Men ibland undrar jag vart alla pengar och skaer går till?? fast denna månaden var ju extrem.. fick ju betala en hyra på 10.000:- (inte så najs men de är ju så när man byter bostad!)

Kunde kanske ockxå undvikit den där pizzan förra veckan men var så sjukt sugen :( Jaja gjort är gjort och jag känner att de är bara jag som är skyldig till denna månadens misär så då får jag väl helt enkelt offra nått så de bli bra igen ;) Inte värre än så :D

Jag menar de är ju bara för en vecka och sonen har ju det mesta han behöver! (även om jag tycker att han borde få mer hihi)

Älskar min son! (och blivande son/dotter)
Så tjolahop på er.. idag ska jag kikka butt ;) hehehe //malinsky!

RSS 2.0