Ändrat schema och MASSOR med <3

Idag skulle jag iväg och jobbat lite och två dagar framåt... meeen då fick jag reda på att min kära chef är på utlands semester och kan inte skicka de underlaget jag behöver ha för mitt jobb :P
Så de blev en slags ofrivillig ledighet för mig denna veckan.. *suck* jag som längtade till att få jobba lite och komma ut och prata med lite andra vuxna :P
 
Jaja hursomhelst så har jag nu mera tid till att ordna och fixa inför Mini Monsters kalas...
Han blir ju tre år! HERREGUD!
 
Kan ibland komma på mig själv med att sitta, ligga eller stå och kolla på honom och tänka att JAG (och givetvis sambon) har skapat honom helt ifrån en liten cell ända till en hel liten person. Underbart att se hur han utvecklas och blir en egen individ och testar och vågar olika utmaningar som han ställs inför.
 
Men de bästa var nog förra helgen då han satt och "skrev" en önskelista på de han önskade sig i present, helt plötsligt så stannar han upp och säger:
-"Mamma!!"
-JA?!
-"JAG ÄLSKAR DIG SUPER MASSA!!!"
 
DÅ var lyckan total och jag belv alldeles varm och tårögd. Sa givetivs att jag älskar honom oxå... MASSA ;)
Men jag tänkte även att nu måste detta vara höjden av lycka att få höra de man skapat och älskat såå länge, nu även kan säga det tillbaka till mig! hade stor lust att storgråta av lycka men jag gjorde inte de för då hade väl han trott att jag blivit ledsen av de han sagt. MEN gud så lycklig jag var! (sambon var däremot lite avis) ;) hihi.. Men de kommer en dag då han oxå får höra de... De bästa man någonsin kan få höra och känna.... Ett barns kärlek!!!
//Malinsky!

RSS 2.0