Nedrans snö!

Jaha typ tredje dagen med snö i drivor (fast de är sant igår snöa de nog inte så mkt) Sonen börjar nog få instängd-känsla! Även om vi försökt vara ute och grejjat lite varje dag! Hade de inte blåst så, så hade vi kunnat gjort mer!

Internet har oxå krånglat pga av vädret! (men vi har ju bara en sån där "dångel") Inget fast nät!

Så dagarna har gått så där fort nu de senaste! Igår kom vi ut en stund då vi var en sväng till svärmor/farmor och kollade in farbror/svågerns nygjorda tatuering (hans första + en 18 års present från oss) Blev riktigt najs!!

Annars har de vart lugnt sen i förra helgen då vi fick finbesök... Farmor och Roffe kom på besök! (fick lite dåligt samvete för att man inte kommit iväg nu i somras och hälsat på) Men men så kan de bli ibland! Får väl ta de nästa sommar när "spökdjuret" tittat fram ;)

Hur som helst så fick jag en sån där fin tröja som jag HEMLIGT önskat mig där de står "Bebis" eller "Baby på väg!" och de fick jag nu av farmor och roffe :D Härligt!!! Kan jag gå och skryta hur mkt som helst ;)

Fick lite husgeråd oxå (välbehövligt!) Dom är för snälla.... ;)

Men som sagt annars sen dess så har de inte vart så mkt aktivitet! :( Börjar faktiskt bli en aning tråkigt!
Jaja någon gång måste de ju ge sig! ;) Iaf soppas så man kan gå ut och vara ute en längre stund!

//Malinsky!

Mysigt med nya födelsedagar!

Fick reda på imorses att en kompis har fått barn i natt :D JÄTTE kanon kul!! :D

Alltid mysigt att höra sånt när man vaknar! ;)

Nu börjar man längta bra efter sin egna "spökdjur" som har de gott inne i magen och bör stanna där i iaf 4 månader till :P

Känns som en evighet... Jag vill ju ha nu ;) hihi... Fast ändå inte för jag drar gärna på den där jäkla smärtan :S huamejen! Men sen är de roligt och mysigt!

Kommer garanterat grina som en liten fjolla men försök själva att hålla inne alla dom känslorna som kommer när allt är "klart"!! De är som att hugga sten med en tandpetare!

Jag längtar verkligen till Spökdjuret kommer.. :D då har jag ett mini monster och ett spökdjur :D hihi.. pysigt värre blir de då ;)

Får väl se om gubben pallar att vara med på förlossningen denna gången :P Hoppas att JAG pallar förlossningen denna gången :P Jaja jag har ju 4 månader på mig att förbereda mig ;)

//Malinsky! <3

Snögubbe?!

Hade funderingar på att göra en snögubbe med son förut men han ville bara gå runt och kika på allt som såg jätte konstigt ut jämnfört med innan ;)

Så jag får väl göra någon själv senare då :P
Ligger väl 20-25 cm på en del ställen... Måste hitta en skyffel oxå annars kommer gubben och hyresvärden aldrig in med bilarna :P

Får hoppas detta snöandet lugnar sig lite nu så man hinner vänja sig och för att de inte ska bli en sånt snö kaos som förra året! hihi...

Jag tycker det är mysigt men jag behöver och måste ju inte ut på dessa snö vägar! Iaf inte med bil ;)

Så jag och sonen får nog gå här och strosa både inne och ute! Han kanske skulle vart på dagis idag??! jaja han har de mysigt med mig istället ;)

nu blir de lite te och varm brasa.. sen får vi se vad som händer när sonen sovit färdigt!!!
//Malinsky!

Trotsålder??!

När kommer alla dessa ökänd trotsåldrar?? För jag börjar allvrligt tro att min son är inne i en sådan nu.. Han blir så förbannad på mig och ska slåss och grejja! :(

Hur ofta bör jag föärvänta mig detta fenomen?! Och vad gör jag åt det? (Mest så att han kommer igenom dessa "trotsåldrar" så smärtfritt som möjligt!)

Värsta är nog när han slåss och gör allt han inte får när "pappa" är hemma :P Lyssnar inte alls på mig längre.. Kanske är jag för mjäkig???

Jisses vad man ska behöva gå igenom för att kunna kalla sig själv förälder.. fast jag antar att man lär sig lika mkt som barnen gör om livet! Jag menar även om jag snart har levt i 25 år (säger folk iaf) så tror jag fortfarande inte att min pappa är fullbordad pappa/förälder... När blir man de?? När är man "färdig utbildad förälder"???


Tur att jag tycker det är lika kul att "lära" mig hur de är att vara förälder som att se min föräldrar "in action"... Men det allra bästa är nog att se och höra beröm ifrån andra att jag (jaja jag får väl ge creed till sambon oxå) har lyckats uppfostra min son så bra!

För de är det jag vill.. Vara en bra mamma och stöttepelare i min sons lilla liv!
Vi kommer uppleva mycket ihop...JAG och MIN SON!!
:D

//Malinsky! <3

Fullt upp!

Ja de har verkligen vart fullt upp nu denna helgen oxå.. Den har bara flygit iväg och de känns som om man inte fåttt gjort nått vettigt överhuvudtaget! Men de har jag ju för jag har plockat undan och gjort iordning ett hem som jag har tänkt och bo i lääääänge!!

Inte så lätt när de ständigt kommer in fler och flert grejer ;) Så de har vart ett plockandes som inte liknar nått!

HAr ju en son som älskar att hjälpa till oxå.. fast de blir inte som mamma "vill" när han hjälper till ;) hihi Men vad gör de om hundra år??

Söndagen så stanna allt upp lite då vi var på minnesgudstjänst oxå :P inte skoj :( Blev själv tårögd och nere :( och sambon ska vi inte prata om :(

Ibland önskar jag att jag kunde göra mer än vad jag redan gör :(

suck!

Mini monster har haft de lite svårt med soveriet denna helgen oxå men de kan man inte klandra honom för eftersom vi håller på att flytta och sovit på en ny plats! Så de har blivit lite konstiga sov tider och sånt denna helgen känner jag! FYYYY skäms!

Annars har jag inget mer att tillägga.. de är tomt i skallen just nu men de kan ju bero på den milda graden av sömnbrist man fått! ;)

till nästa gång!// Malinsky!

Stress!!

Jaa jag vet! Jag har säkert inte skrivit blogg på flera veckor men de har faan vart upp-och-nervända-gatan här hos oss ett tag!

Först började de ju med flytten.. de krånglas med den nuvarande och de ska betalas till den nästkommande hyresvärden! Suck! Samtidigt ska man packa alla J*****a saker och sen städa och röja och hålla i ordning på Joakim. Även försöka leva ett så normalt liv ändå med disk, städ och tvätt :P

Men givetvis så ska de bli ännu värre.. (ja de kan bli värre) Mitt under sambons föedelsedags kalas (eller ja han hann ha kalas innan) så får vi dödbesked och allt vad det innebär! :( De är då man inser vad livet är kort och vad fort de kan gå ibland :(

Sambon förstörd och flytt på gång! Ingen bra kombo :( Så flytten har blivit lite bortglömd då jag inte vill stressa på sambon och samtidigt så måste han ta handom/hjälpa till med begravnings förberedelserna.. (mest sorgearbete)

Själv försöker jag nu mera hålla uppe en ûberdeprimerad gybbe och en överaktiv 16 månaders bebis och mig själv med huffa-klump-mage! PLUS flytt städ och flytt!

Ibland undrar jag hur mkt stress kan man tåla? Hur mkt är bra för bebis i magen? Och skadar jag någon? Glömmer jag någon?

Mår inte bra vissa delar på dagen men jag måste bita ihop och klara detta! Mitt psyke är större än detta! KOM igen!

BRING IT ON!!!! // Malinsky!

RSS 2.0