Personligt påhopp!

Jösses, det finns folk som verkligen inte vet vad dom förstör för sig.. Jag har en vän som har en väninna... Denna "väninna" påstår att alla andra vänner snackar skit om min VÄN... Och sen går "väninnan" själv och snackar riktigt mkt skit :P

Vilken vettig människa gör så?? Försöker man leka Glamour?? Räcker det inte med de jäkla såporna som går på teve? Har faktiskt folk en inre drift till att starta skitsnack och baktal?

Jag blir så förvånad varje gång jag hör om såna här "dåd"... Helt ställd men det kanske bara är jag som är så där godhjärtad och ärlig? Varför kan inte var och en få ha sina egna åsikter och respektera att andra är olika?!

Är jag en utdöende ras?  Finns det verkligen ingen mer godhjärtad människa där ute?
Ingen som tänker på någon annan mer än sig själv?  Jag är väldigt noga med min kompis krets då jag själv blivit BRÄND på samma sätt som min vän och det är bara de vänner jag har som jag verkligen, VERKLIGEN litar på och som jag vet inte snackar skit bakom min rygg!! Jag är hård och kall när det gäller baktal och de vänner som sviker mig så får ta "the highway"

Jag älskar och respekterar mina nära och kära. Kommer jag alltid göra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0